Гідролат лаванди 【NataliOrganic】
Нішева косметика
+38 (099)   498 - 53 - 40
+38 (096)   415 - 67 - 59

Гідролат лаванди

Гідролат лаванди Nataliorganic
Артикул: 36904
Об'єм
  • 100 мл
  • -
200 грн.
Додати до замовлення:
  • +
    Тканинні патчі під очі 120 грн.
Не тестується
на тваринах


Гідролат лаванди надає заспокійливу, тонізуючу і охолоджувальну дію, уповільнює старіння шкіри, покращує її стан. Підходить для будь-якого типу шкіри - заспокоїть і пом'якшить чутливу, зволожить та освіжить - суху, ретельно очистить та допоможе боротися із висипом вугрів у жирної і проблемної, розгладить та сповільнить процес старіння у зрілої шкіри. Можна використовувати при догляді за дитячою шкірою.

Гідролат лаванди зволожить і додасть блиску волоссю, позбавить від лупи, стимулює активний ріст волосся.

Має свіжий квітковий аромат з ніжною медовою ноткою.

Косметичні властивості для шкіри:
  • тонізування,
  • зволоження та живлення,
  • очищення та звуження пор,
  • омолодження,
  • очищення,
  • зменшення запалення,
  • уповільнення процесу старіння шкіри,
  • антибактеріальна, протизапальна дія;
  • вирівнює колір обличчя.

Косметичні властивості для волосся:
  • зволожує шкіру голови;
  • зміцнює волосся;
  • бореться з лупою;
  • дарує блиск світлому волоссю.

Застосування гідролатів:
  • як тонік: протерти ватним диском для видалення залишків засобу для очищення, при бажанні протерти повторно і залишити на шкірі.
  • для розведення сухих масок, убтанів: розвести суху маску/убтан чистим гідролатом до консистенції сметани.
  • для збагачення косметичних засобів: додати необхідну кількість гідролату до шампуня, бальзаму, скрабу і т.д .;
  • як косметичний лід: заморозити гідролат в спеціальній формі для льоду, протирати шкіру для звуження пор;
  • для волосся: зволожувати шкіру голови, обполіскувати волосся.


УВАГА! Піниться при збовтуванні, може давати невеликий органічний осад, через натуральність сировини, що використовується.

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення, до 6 місяців після відкриття.

Умови зберігання: у сухому місці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С.

Можлива індивідуальна чутливість до компонентів.

Можлива зміна кольору та аромату.

Об’єм: 100 мл

*Примітка: з метою удосконалення формул склад продуктів може змінюватися.

Увага! Виробник залишає за собою право на вдосконалення рецептури продуктів взаємозамінними складовими компонентами, які мають ідентичний косметологічний ефект.

Звертаємо Вашу увагу - тара і етикетка можуть відрізнятися від фото, які представлені на екрані.



  • Состав Lavandula Angustifolia (Lavander) Flower